Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.56 secunde)
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a participat marti, 29 martie 2011, la evenimentul de inaugurare a noului terminal in forma de vioara al aeroportului Henri Coanda Otopeni.
A fost inregistrat primul produs alimentar romanesc de calitate europeana. Germania are 100 Romania are, incepand de vineri, 8 aprilie, un produs alimentar cu calitate certificata la nivel european.
GreenLake intra in insolventa Compania Greenlake Development, prin intermediul careia se dezvolta ansamblul rezidential de lux GreenLake Residence din nordul Bucurestiului, a cerut in urma cu trei zile Tribunalului Bucuresti protectia insolventei, iar astazi urmeaza sa primeasca decizia judecatorilor.
Zilnic, mii de craioveni depun la Fisc cereri pentru eliberarea adeverintei de venit, necesara obtinerii subventiei la caldura. Fiscul sustine ca este cel mai mare numar de solicitari din ultimii ani.
Zilnic, mii de craioveni depun la Fisc cereri pentru eliberarea adeverintei de venit, necesara obtinerii subventiei la caldura. Fiscul sustine ca este cel mai mare numar de solicitari din ultimii ani.
Teste ca la scoala pentru ziaristii de la Jurnalul National si publicatiile economice ale Intact Incercarea grupului Intact de a-si reuni cea mai mare parte a publicatiilor tiparite sub umbrela unei singure companii, Intact Publishing, intampina greutati zilele acestea.
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
Radu Preda) Pe data de 21 noiembrie si-a dat duhul, la numarul 333, dupa o scurta dar grea suferinta, "Saptamana Financiara". O publicatie inventata de Gabi Firea si Mihai Craiu, care a batut toate recordurile posibile. La inceput pe cele pozitive, vanzari, incasari din publicitate, audienta, cota de piata.
In faza initiala vor fi casate 30.000 de masini mai vechi de zece ani. Seful AFM spune ca numarul se va stabiliza la 50.000 de automobile, adica mai putin de jumatate fata de 2011, cand au fost casate 110.000 de autoturisme.
80% din cererile inregistrate in 2011 au fost depuse de debitori, spre deosebire de situatia la nivel national, unde proportia a fost de 50%. Datoriile bancare ar putea scoate pe piata o avalansa de active in acest an.
Ieri a fost prima zi de recrutare a 500 de viitori angajati ai Ford Romania si aproximativ 1.000 de oameni au stat la rand sa se inscrie pe liste. ... Procesul de recrutare dureaza doua saptamani.
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
In luna mai a acestui an, numarul companiilor care au intrat in insolventa in Oltenia s-a diminuat fata de lunile anterioare in cazul multor judete din regiunea aceasta.
Romania este singura tara din Europa care are un potential de crestere de circa 5% pentru un numar semnificativ de ani, a declarat azi, la conferinta anuala a fondurilor de investitii din regiunea Europei de Sud-Est, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, citat de Agerpres.
Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
De Ce News : Efect de criza: ... Publicatia si-a incetat aparitia in print, ultimul numar fiind cel aparut in decembrie 2012. Pana la momentul unui context economic mai favorabil, revista, al carei prim numar a aparut pe 22 octombrie 1911, va fi transferata exclusiv pe online.
In ultima luna, Paginademedia.ro este la egalitate cu zf.ro ca numar de preluari si peste adevarul.ro, cancan.ro, libertatea.ro si gandul.info. Studiul privind cele mai citate site-uri in presa scrisa, in luna februarie, a fost realizat de compania de monitorizare MediaTrust.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Un numar de 20 de proiecte rezidentiale noi sunt lansate si promovate in premiera si in exclusivitate la editia din aceasta primavara a tIMOn, totalizand peste 1.500 de locuinte.
google-analytics.com